NARAI THAI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Narai Thai. Meer weten? Ontdek meer

7 sep 2022 om 10:30 Food was very good. I got the sweet and sour chicken and the sauce was great, not sickly sweet like many places, and the jasmine rice it came with was cooked to perfection, not mushy, just right. Also got a side of Pad Thai noodles and it was great
2 sep 2022 om 23:58 Eten was niet lekker..
6 jul 2022 om 16:10 De Tom kha kai (kippensoep) bevatte helemaal geen kippenvlees! Er is hooguit met kippenbouillon gewerkt. De smaak zat wel goed. Ook de Khung phad phong viel mee. Lekkere currysmaak. En alles geleverd binnen een aanvaardbare tijd.
19 jun 2022 om 20:26 Was top qua eten en qua levertijd perfect binnen de aanduide levertijd
27 mei 2022 om 20:52 Het is heel ,lekker ,ik ga daar regelmatig ga eten Eerste keer langs takeaway besteld en zelf zo vind ik heel lekker Nog alsmaar beter op restaurant,en kwa smaken geen verschillen Het is niet de laatste keer , Levering heel goed
18 apr 2022 om 20:24 Het is jammer dat er bij de gerechten niet staat als er rijst of noedels bij geleverd worden, daardoor hebben wij 3 extra porties besteld die we hebben mogen weggooien.
13 apr 2022 om 17:20 Had het fijner verwacht. Maar t was niet slecht.
6 mrt 2022 om 11:47 Bij de bestelling was aangegeven 35 a 40 minutes,uiteindelijk werd meer Dan anderhalf uur later geleverd !! bovendien was het eten zelfs Niet meer lauw,wel Lekker niettemin
1 mrt 2022 om 21:17 Lekker! Jammer dat er geen pikante vegetarische soep op het menu staat.
12 feb 2022 om 10:18 Het eten is altijd extreem lekker. Ben een absolute fan van hun rode en groene curry's!
29 jan 2022 om 20:47 Veel te duur voor deze kwaliteit. Niet lekker en niet alles vers. Jammer. Wel vriendelijke en stipte levering.
16 jan 2022 om 0:16 Really really bad. The red coconut curry was like water. And the noodles looked like 3 day old microwaved food, and tasted like cheap sriracha sauce. Save your money.