NARAI THAI

NARAI THAI Narai Naoki Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Narai Thai. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2022 om 20:24 Het is jammer dat er bij de gerechten niet staat als er rijst of noedels bij geleverd worden, daardoor hebben wij 3 extra porties besteld die we hebben mogen weggooien.
13 apr 2022 om 17:20 Had het fijner verwacht. Maar t was niet slecht.
6 mrt 2022 om 11:47 Bij de bestelling was aangegeven 35 a 40 minutes,uiteindelijk werd meer Dan anderhalf uur later geleverd !! bovendien was het eten zelfs Niet meer lauw,wel Lekker niettemin
1 mrt 2022 om 21:17 Lekker! Jammer dat er geen pikante vegetarische soep op het menu staat.
12 feb 2022 om 10:18 Het eten is altijd extreem lekker. Ben een absolute fan van hun rode en groene curry's!
29 jan 2022 om 20:47 Veel te duur voor deze kwaliteit. Niet lekker en niet alles vers. Jammer. Wel vriendelijke en stipte levering.
16 jan 2022 om 0:16 Really really bad. The red coconut curry was like water. And the noodles looked like 3 day old microwaved food, and tasted like cheap sriracha sauce. Save your money.
5 dec 2021 om 7:27 Très bon rapport qualité prix. Les plats sont excellents. La l raison rapide
23 okt 2021 om 18:10 Vlotte bezorging . Diegene die kwam leveren was heel vriendelijk . Het eten was heerlijk . Zeker een aanrader . De porties zijn groot dus je gaat zeker niet met honger van tafel . Niet te duur . Ga er zeker nog bestellen .
10 okt 2021 om 23:09 Moest zelf bellen om duidelijkheid te krijgen wanneer mijn bestelling klaar was
6 okt 2021 om 19:29 Lekker eten, had glasnoedels besteld en wonton soep :)
3 okt 2021 om 18:52 Het eten hadden we fijner verwacht. De bezorger was perfect op tijd en zeer vriendelijk.